Home Aktualno Suradnja DV Pahuljica sa SŠ Markantuna de Dominisa uoči Svjetskog dana jabuka

Suradnja DV Pahuljica sa SŠ Markantuna de Dominisa uoči Svjetskog dana jabuka

0
Suradnja DV Pahuljica sa SŠ Markantuna de Dominisa uoči Svjetskog dana jabuka

Foto: DV Pahuljica Rab

Povodom Dana jabuka, 18. listopada, odgojno-obrazovna skupina “Pčelice” zajedno sa svojim odgojiteljicama Ivom Dumičić i Magdalenom Brnabić posjetila je Srednju školu Markantuna de Dominisa te ostvarila suradnju s profesorima i učenicima ugostiteljskog smjera.

Odmah po dolasku dočekali su ih prof. Robert Bajčić, prof. Marin Borić i prof. Dino Renić te učenici srednje škole koji su djecu u znak dobrodošlice ponudili raznim sokovima, kolačima od jabuka koje su sami izradili, jabukama te raznim drugim delicijama. Ponuđena im je i pametna ploča po kojoj su crtali i pisali, a imala su priliku izrađivati i razne oblike dekoracija od jabuka.

Rab danas oglas

Nakon okrijepe, uslijedio je radni dio. Djeca su pripremala kolače od jabuka, u čemu su im pomagali profesori i učenici te ravnatelj škole prof. Damir Paparić. Nije izostalo ni pjesme, a ni plesa. Atmosfera je bila veoma ugodna i opuštena i svi su doista uživali!

Na kraju susreta svi su se zajedno fotografirali, a djeca su svojim domaćinima predala mali znak pažnje kao zahvalu za suradnju.

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo srednjoj školi na ugodnom gostoprimstvu i veselimo se daljnjoj suradnji!

Autor: Magdalena Brnabić

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime