Home Udruge Dolin NAJAVA | KANATA 2023. s gostima iz Đakova

NAJAVA | KANATA 2023. s gostima iz Đakova

0
NAJAVA | KANATA 2023. s gostima iz Đakova

Foto: TZG Rab

Nakon godine pauze, Kanata se vraća!

Ovogodišnja će biti u izmijenjenom programu te s gostima koji će Rab posjetiti iz Đakova, ali i dalje na trgu Varoš. Tako su organizatori ovogodišnje Kanate turističke zajednice gradova Raba i Đakova, a pokrovitelji Grad Rab i Grad Đakovo.

Rab danas oglas

Ipak, rapske će udruge i klubovi, točnije Udruga Komin, ŠRK Dolin te SRK Tunera i DŠR Kampor, i ovaj put pokazati svoje umijeće u spremanju i podjeli tradicionalni jela u subotu 7.10. s početkom u 10 sati, a za to vrijeme će ih pratiti grupa Trend, koja je ovo ljeto često zabavljala lokalno stanovništvo i turiste.

Važno je istaknuti kako za ovu Kanatu, koje će trajati dva dana, Rabu u posjet dolazi čak 9 poznatih OPG-a, obrta i tvrtki s područja Đakova te će kroz subotu 7.10. od 10 do 21 sat te nedjelju 8.10. od 10 do 13 sati, prezentirati svoje proizvode, a koji će biti na prodaju. Očekuju vas suhomesnati proizvodi, craft pivo, vino, proizvodi punjeni perjem te mnoštvo zanimljivih ručno rađenih proizvoda. Grad Đakovo će se predstaviti i kroz kuhanje te podjelu čobanca u subotu od 19 sati, te od 20 sati nastupom pobjednika nedavno završenog Svjetskog tamburica festa, tamburaški sastav Quercus. Nedjelja će proteći u prezentaciji đakovačkih OPG-a, obrta i tvrtki.

Sve vas pozivamo na ovogodišnju Kanatu!

Autor: TZG Rab
Foto: TZG Rab