Home Aktualno Obilježavanje Svjetskog dana turizma na Rabu

Obilježavanje Svjetskog dana turizma na Rabu

0
Obilježavanje Svjetskog dana turizma na Rabu

Foto: TZ grada Raba

Kako doznajemo od direktorice Ureda TZ grada Raba, Ivane Matušan, povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma Turistička zajednica grada Raba pripremila je u srijedu 27. rujna sljedeća događanja:

  • Od 10 sati organizirano je vođenje gradom s licenciranim vodičem na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, a točka okupljanja svih zainteresiranih je ispred TIC-a TZ grada Raba.
  • Na Trgu Municipium Arba i TIC-u TZ grada Raba podjelit će se 134 Rapske torte u čast 134 godina organiziranog bavljenja turizmom u gradu Rabu.

SPORTSKI VIKEND

Nastavak obilježavanja Svjetskog dana turizma uslijedit će i tijekom vikenda, pa će se tako u subotu 30. rujna održati trekking utrka Rab Island Trail 2023. sa startom u 11:30h (prijave od 9:00 sati) na Rajskoj plaži ispred turističkog naselja San Marino.

Rab danas oglas

Istoga dana u 10:30 sati sa Trga sv. Kristofora (Varoš) krenut će biciklijada Epic rides Rab (registracija od 9:00 do 10:00 sati). U sklopu biciklijade organizirano je i druženje uz glazbu i gastro ponudu od 13:00 sati kada se očekuju prvi natjecatelji u cilju.

U nedjelju 1. listopada u 11:30 sati krenut će jedna sasvim posebna trekking utrka “Arba trail by Rab Archaeological Traces”, na koju se možete prijaviti na dan utrke od 9:00 sati kod restorana “Biser Kandarola” na plaži Kandarola.

“KANATA” ZA KANATU

Za sam kraj obilježavanja Svjetskog dana turizma najavljujemo završnu ljetnu manifestaciju “Kanata 2023.”, koja će se održati 7. i 8. listopada 2023., a pored ponude ribljih specijaliteta rapskih udruga, klubova i udruženja, Rab će na “Kanati”, među ostalima, ugostiti i prijatelje iz Đakova.

Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments