Home Vijesti Iskoristite priliku i pridružite se timu Imperial Riviere d.d.

Iskoristite priliku i pridružite se timu Imperial Riviere d.d.

0
Iskoristite priliku i pridružite se  timu Imperial Riviere d.d.

Foto: Promo fotografija

Imperial Riviera d.d. raspisla je natječaj za radno mjesto SPECIJALIST U SEKTORU RAZVOJA te je pozvala sve zainteresirane kandidate ili kandidatkinje da se pridruže njihovom timu.

Od kandidata se očekuje:

  • VSS/VŠS hotelijerskog, ekonomskog ili tehničkog smjera,
  • poznavanje engleskog jezika,
  • orijentiranost na timski rad i postignuće
Rab danas oglas

Od potencijalnih kandidata i kandidatkinja se očekuje sudjelovanje na pripremi i realizaciji investicijskih projekata manje složenosti, kao i koordinacija svih sudionika u pripremi i realizaciji investicijskih projekata manje složenosti.

Očekivane odgovornosti na ovom radnom mjestu su i vođenje evidencije za putne naloge, troškove goriva i sve ostalo po nalogu neposrednog rukovoditelja, arhiviranje tehničke i projektne dokumentacije sukladno Zakonu i pravilnicima, zatim evidencija ulaznih računa i po potrebi raspoređivanje troškova po obračunskim jedinicama – mjestima troška, te sudjelovanje u primopredaji dokumentacije, obračunu i kontroli plaćanja vanjskih suradnika – izvoditelja radova prema ugovoru.

Potrebna znanja, vještine i iskustvo:

  • Napredno korištenje alata Microsoft Office
  • Organiziranost, točnost i pedantnost u poslu
  • Sposobnost komunikacije i odnosa s ljudima

Radni odnos se zasniva na godinu dana s probnim rokom u trajanju od tri mjeseca uz mogućnost produljenja ugovora na neodređeno vrijeme, a nudi se i osobni te profesionalni razvoj kroz različite oblike nagrađivanja i usavršavanja.

Planirani početak rada: 01. listopad 2023.

Kandidati ili kandidatkinje iz užeg izbora biti će uključeni u standardni selekcijski proces.

Prepoznajete li u našim potrebama i očekivanjima svoju priliku, želite raditi u dinamičnom i poticajnom okruženju, pošaljite nam svoju molbu, dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta i životopis do 14.09.2023. elektroničkom poštom na adresu: natjecaj@imperial.hr s naslovom “Natječaj – Specijalist u sektoru razvoja”.

Za dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte:

Imperial Riviera d.d.
Odjel ljudskih potencijala (Rab),
T: 051 667 714
T: 051 667 715
E-mail: natjecaj@imperial.hr