Home Vijesti U društvu Marka i Marina – “UNLOCK RAB” spreman za otvorenje

U društvu Marka i Marina – “UNLOCK RAB” spreman za otvorenje

0
U društvu Marka i Marina – “UNLOCK RAB” spreman za otvorenje

Foto: Mark Čipčić i Marino Dedić | Foto: A. Matijević

 

Mark i Marino potvrđuju nam u razgovoru kako organizacija teče bez većih problema i bez poteškoća, a Grad Rab, TZG Raba i POU Rab kao glavni i najveći sponzori svojim su angažmanom značajno pripomogli samu organizaciju eventa.

Rab danas oglas

Glavni i odgovorni za ovaj međunarodni event na području IT-a i digitalnog marketinga su Mark Čipčić i Marino Dedić. I upravo tako, Mark i Marino potvrđuju nam u razgovoru kako organizacija teče bez većih problema i bez poteškoća, a Grad Rab, TZG Raba i POU Rab kao glavni i najveći sponzori svojim su angažmanom značajno pripomogli samu organizaciju eventa. Vremenske prilike su se posložile tako da nema bojazni oko održavanja stručnih, ali i popratnih događanja među kojima možemo izdvojiti koncert Jola na Veloj rivi i Jasmine Bojić na violini kod zvonika sv. Ivana te izlet brodom oko otoka Raba.

 

Poseban šarm ovoj konferenciji zasigurno će dati i moto susret u organizaciji Moto Trip Croatia u okviru kojeg dolazi stotinjak bajkerica iz zemlje i inozemstva.

 

– “Odaziv je odličan, imamo stotinjak polaznika te pedesetak predavača i moderatora na konferenciji. Osim toga”, ističe Marino, “dio polaznika i predavača sudjelovalo je na prošlogodišnjem izdanju s time da je dio njih ove godine ‘zarotiran’ kako ne bi bilo dosadno, a na taj način dobit ćemo i na dinamici. Na ovogodišnjoj konferenciji osim stručnih tema iz IT sektora bit će i one van struke. Dakle, na predavanja mogu doći oni koji nisu dio IT industrije i poslušati panele općenitih tema”, pojašnjava Marino.

 

Mark je dodao kako je želja bila da nešto naprave na Rabu prije početka turističke sezone, naravno u okviru njihovih profesionalnih interesa i mogućnosti. – “Moram naglasiti da su se neki ljudi koji su sudjelovali na prošlogodišnjim panelima, vratili kasnije na Rab kao turisti. Također, neki od naših polaznika na Rab su došli nekoliko dana prije početka održavanja konferencije. Glavno je da ima nekog muvinga.”

 

Mark Čipčić i Marino Dedić za kraju su pozvali sve zainteresirane da posjete konferenciju, bilo stručni ili zabavni dio, složivši se ipak kako će centralni dio konferencije biti subotnji koncert na Veloj rivi gdje će glavnu ulogu imati popularni pjevač i zabavljač, Jole.