Home Vijesti Najmirnija ruka i najoštrije oko viteza Mladena Škapula

Najmirnija ruka i najoštrije oko viteza Mladena Škapula

0
Najmirnija ruka i najoštrije oko viteza Mladena Škapula

Foto: Foto: Ivo Šubić

 

Uzvanici su se tada uputili prema Kinu Rab gdje je održana Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Raba na kojoj su dodijeljena priznanja ovogodišnjim laureatima. Podsjetimo, za posebno vrijedne rezultate i naročiti doprinos razvoju Grada na području civilnog društva i unapređenja volonterskog rada te rada s djecom i mladima, Nagradu Grada Raba primila je Romana Crnić, zatim, za izuzetne rezultate i naročiti doprinos razvoju Grada na području kulture i vatrogastva, Plaketu Grada Raba primio je Nenad Stojnšek, dok je Nagrada za životno djelo pripala Miljenku Domijanu za osobit uspjeh u zaštiti sakralne i kulturne baštine te doprinos napretku i ugledu grada Raba.

Rab danas oglas

 

U popodnevnim satima održala se u gradskoj luci vrlo posjećena Dragon boat utrka tj. utrka zmajskih čamaca gdje je pobjedu odnijela ekipa Rapske plovidbe. Drugo mjesto zauzeli su veslači Amfore, a treće mjesto pripalo je ekipi iz Lopara.

 

Povodom Dana Grada Raba tradicionalno se održava i pučka fešta koja je započela u 18 sati na glavnom rapskom trgu, Trgu sv. KristoforaVarošu uz bogatu gastro ponudu Imperial Riviere. Posjetitelji su osim u jelu i piću mogli uživati i u nastupu, uvijek dobro uigranog, Folklornog društva Rapski tanac. Nešto kasnije započeo je viteški turnir rapskih samostreličara u kojemu je najmirniju ruku i najoštrije oko imao vitez Mladen Škapul, a slijedili su ga drugoplasirani Josip Barčić i trećeplasirani Mario Badurina.

 

Pučka fešta u pozitivnom duhu nastavila se uz koncert Giuliana i Diktatora koji su posjetitelje zabavljali do kasno u noć.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime