Home Vijesti Christian i Katja sklopili brak na Rabu – otoku njihove ljubavi

Christian i Katja sklopili brak na Rabu – otoku njihove ljubavi

0
Christian i Katja sklopili brak na Rabu – otoku njihove ljubavi

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Naravno, ovo dvoje mladenaca iz Njemačke nisu slučajno odabrali Rab za mjesto svojeg stupanja u brak. Naime, Christian je, doznajemo od njegovog domaćina gospodina Damira Kaštelana, imao svega dvije godine kada je 1985. prvi puta došao sa svojim roditeljim ljetovati na Rab, točnije u Barbat kod obitelji gospođe Zorke Kaštelan. Od tada, uz manje prekide tijekom ratnih godina, na Rab dolazi najprije s roditeljima, a kasnije i sa svojim društvom.

Rab danas oglas

 

Christian i Katja prvi puta zajedno dolaze na Rab na ljetovanje 2015. godine, tada kao prijatelji, ali se u Njemačku vraćaju kao par. Od tada svake godine zajedno ljetuju na Rabu, izuzev 2021. godine kada im se rodio sin Jaron, stoga ni ne čudi da su se poželjeli vjenčati na Rabu, Otoku sreće na kojem su i postali par.

 

I ovoga puta svečani čin vjenčanja u Maloj vijećnici Grada Raba, vodila je matičarka Rosanda Mitrović uz prevođenje na njemački odvjetnice Andreje Krstinić, a u ime rapske Turističke zajednice mladencima je među prvima čestitao Luka Perčinić, darovavši im pritom rapsku tortu.

Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments