Home Sport NK RAB – Dobri rezultati na početku proljetnog dijela prvenstva za mlađe i starije pionire te seniore

NK RAB – Dobri rezultati na početku proljetnog dijela prvenstva za mlađe i starije pionire te seniore

0
NK RAB – Dobri rezultati na početku proljetnog dijela prvenstva za mlađe i starije pionire te seniore

Foto: RabDanas

 

Dok traju radovi na “Blatu” nogometaši NK Raba za treninge koriste igralište za male spotrove u Palitu, Street Workout vježbalište u parku Komrčar i sl., a ligaške utakmice odigravaju se na gostujućim terenima. To je dodatni razlog da svim nogometašima i njihovim trenerima uputimo iskrene čestitke na uloženom trudu i zalaganju.

Rab danas oglas

 

Pioniri su nas uglavnom već navikli na dobre rezultate, pa su s tom dobrom tradicijom nastavili i u proljetnom dijelu. U tri odigrane utakmice mlađi pioniri ostvarili su dvije podjede i jedan poraz, dok su stariji pioniri, zbog odustajanja jedne ekipe od natjecanja, odigrali samo dvije utakmice u kojima su zabilježili jedan neriješen rezultat, te jedan poraz.

 

Poziciju na tablici je teško i nezahvalno komentirati zbog velikog broja neodigranih utakmica, što zbog vremenskih neprilka, što zbog pandemije Covid-19. Ipak, šlag na tortu stavila je ekipa seniora s dvije ostvarene pobjede na teškim gostovanjima (pobjeda u Vratima protiv Omladinca rezultatom 2:1 i ovog vikenda u Rijeci protiv Rikarda Benčića s visokih 5:1), uz neriješen rezultat protiv Matulja 2:2 u utamici u kojoj su Rabljani od sredine 1. poluvremena igrali s igračem manje zbog opravdano dosuđenog crvenog kartona.

 

Nizom od 5 utakmica bez poraza (4 pobjede, 1 nerješena utakmica) seniori NK Raba smjestili su se u sredini tablice, gdje je od 4.-11. mjesta velika gužva, a pozicija na tablici će uz zalaganje i samu kvalitetu izvedbe na terenu, uvelike ovisiti i o sreći kao i o zdravlju igrača.

Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments