Home Vijesti Veličanstven odaziv Rabljana na akciju darivanja krvi i suradnja s najmlađima

Veličanstven odaziv Rabljana na akciju darivanja krvi i suradnja s najmlađima

0
Veličanstven odaziv Rabljana na akciju darivanja krvi i suradnja s najmlađima

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Naime, tijekom dva dana (26. i 27. studenog 2018.) ostvarili su vrhunski rezultat prikupivši čak 195 doza krvi, uz odaziv više od 200 darivatelja, a ono što posebno veseli jest činjenica da je i ovoga puta 18 novih članova krv odlučilo darovati po prvi puta.

Rab danas oglas

 

No ova će akcija ostati upamćena po još nečemu što će zasigurno doprinijeti podizanju svijesti o važnosti darivanja krvi na otoku, a to je suradnja između GDCK Rab i Dječjeg vrtića Pahuljica, o kojoj smo već pisali, a koja je rezultirala time da su djeca, u pratnji svojih odgajateljica, tijekom ponedjeljka i utorka, obišla rapske darivatelje krvi i volontere GDCK Rab, u sportskoj dvorani Policijske postaje Rab, i s puno zanimanja prisustvovala jednoj pravoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi.

Prethodni članak UVDR Rab – Paljenje svijeća i molitva na godišnjicu smrti generala Praljka / (čet.) 29.11. – Spomen park Boškopini u 18h
Sljedeći članak Subotnje otvaranje “Najljepšeg otočnog adventa” na Rabu uz večernji koncert Nene Belana & Fiumensa / (sub) 1. 12. 2018.
Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments