Home Vijesti TZG Raba – Austrijskom i njemačkom paru veliko hvala za njihovu dugogodišnju vjernost otoku Rabu

TZG Raba – Austrijskom i njemačkom paru veliko hvala za njihovu dugogodišnju vjernost otoku Rabu

0
TZG Raba – Austrijskom i njemačkom paru veliko hvala za njihovu dugogodišnju vjernost otoku Rabu

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Najprije je u četvrtak 7. lipnja, Luka Perčinić, voditelj marketinga TZG Rab, u Uredu Turističke zajednice primio austrijski bračni par Elfriede i Karla Lederer i uručio im Plaketu uz prigodne poklone, zahvalivši im pritom za njihovih dugih 48 godina vjernosti otoku Rabu.

Rab danas oglas

 

Elfriede i Karl nakon toliko godina imaju se pravo smatrati Banjolcima

Elfriede i Karl na Rab su prvi puta stigli 1970. godine i nakon toga, kako su sami kazali, više nisu imali problema s odabirom svoje ljetne destinacije. Najprije su bili gosti, sada nažalost pokojnog, Josipa Matušana i njegove obitelji, a posljednjih 30 godina gosti su obitelji Lucije i JosipaPipa Sović-Padovana, pa se simpatični Austrijanci već pomalo osjećaju Banjolcima.

Osim toga, rekla nam gospođa Lucija Sović-Padovan, koja je skupa sa svojim gostima pozvana na primanje u Ured TZG Raba, Elfriede i Karl Lederer, gotovo u pravilu na Rab dolaze po dva puta godišnje.

 

Cornelia i Rolf prve godine u Autokampu, a idućih 32 kod Nade i Slavka

Istu ugodnu dužnost imao je Luka Perčinić već idućeg dana kada je Plaketu za dugogodišnju vjernost otoku Rabu, uručio njemačkom bračnom paru Corneliji Remert i Rolfu Nitschmannu iz okolice Hannovera.

Na Rab smo prvi puta stigli prije 33 godine i godišnji odmor proveli u Autokampu 3. Padova. Iduće godine i svih narednih godina, postali smo i ostali gosti, ali i prijatelji obitelji Nade i Slavka Matušana iz Banjola, kazali su Cornelia i Rolf

Gospođa Nada Matušan, ovom nam je prilikom kazala, da je riječ o vrlo dragim i jednostavnim ljudima, zaljubljenicima u Rab koji na naš otok, baš kao i prethodni par, dolaze više puta godišnje. Osim toga Cornelia i Rolf pravi su promotori Raba, zaslužni za dolazak brojnih novih gostiju – njihovih prijatelja, kojima su upravo oni „otkrili“ Rab.