Home Vijesti VJERNI GOSTI – Gospodin Stefan Enzenhofer jedino se Rabu vraća svake godine

VJERNI GOSTI – Gospodin Stefan Enzenhofer jedino se Rabu vraća svake godine

0
VJERNI GOSTI – Gospodin Stefan Enzenhofer jedino se Rabu vraća svake godine

Foto: Foto: Petar Lupić

{gallery}Stefan{/gallery}

Na Rabu od samog početka borave u Barbatu kod obitelji Anice i Josipa Debelića.

Rab danas oglas

Stefan je od malih nogu zaljubljen u Rab i njegove prirodne ljepote, od kojih posebno ističe plaže na području Pudarice. Naglasio je da je putovao i u druge zemlje i destinacije, ali jedino se Rabu vraća svake godine, ponekad i dvaput, pa će tako ove godine na Rab ponovno doći u rujnu, a već je rezervirao smještaj za 2018. godinu.

Zanimljivo je i to da Stefan voli vožnju Jadranskom magistralom, koju smatra da je to jedan od najzanimljivijih cestovnih pravaca. Vrlo je aktivan na svom Facebooku profilu na kojem često objavljuje fotografije sa svojih brojnih posjeta Rabu pa je samim time i veliki promotor svojeg omiljenog ljetnog odmorišta.

Naravno i Stefan je iz ruku direktorice Ureda TZG Raba Ivane Matušan i voditelja marketinga TZG Raba Luke Perčinića primio Plaketu zahvale i prigodne poklone, te se upisao u Knjigu dugogodišnjih redovitih gostiju otoka Raba, a jednaku zahvalnost za gostoprimstvo zaslužili su i njihovi domaćini obitelj Anice i Josipa Debelića.

Stefan nam je poslao i dvije fotografije njega i njegove majke, slikane na istom mjestu, jedna prije 34 godine, a druga 2013. godine.

Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments