Home Vijesti Program 15. Rabske Fjere i najava prezentacija večeri mjuzikla “Rab – Open Air” za sezonu 2017

Program 15. Rabske Fjere i najava prezentacija večeri mjuzikla “Rab – Open Air” za sezonu 2017

0
Program 15. Rabske Fjere i najava prezentacija večeri mjuzikla “Rab – Open Air” za sezonu 2017

Foto: RabDanas

Izvor: TZG Raba i Grad Rab

 

Rab danas oglas

Grad Rab, s ciljem daljnjeg razvoja i visokog pozicioniranja na tržištu turističkih destinacija težeći poboljšanju ponude planira novi turistički projekt s dugoročnim osnovama, a koji svoj početak i prvu realizaciju treba imati u 2017. godini.

Prilikom održavanja jubilarne “15. Rabske Fjere” koja je ujedno i najvažniji Rapski blagdan, te u simboličnoj atmosferi kada Grad Rab već stoljećima slavi svoj napredak i samostalnost, Grad Rab ima želju i namjeru predstaviti svoj novi turistički projekt većih razmjera.

Rab, tipičan mediteranski grad i otok odlikuje se lijepim i dobro očuvanim srednjevjekovnim starim gradom i prirodnim ljepotama te posebnim ozračjem pogodnim za kulturna događanja na otvorenom raznih vrsta: izvođenja mjuzikla, modernih show-programa ili klasičnih koncerata.

{gallery}Program Fjere{/gallery}

Na ovim kratko navedenim karakteristikama temelji se i zamisao da Grad Rab postane istaknuta otvorena pozornica na kojoj će se tijekom turističke sezone izvoditi mjuzikli za svekoliku internacionalnu publiku sa svrhom kreiranja nove turističke ponude koja će motivirati promet turista te će time utjecati na poslovne rezultate i prihode od turizma kao i na promociju i pozicioniranje Grada i Otoka Raba na tržištu.

Novi projekt za sezonu 2017 / Rab – Open Air Musicals

Namjera je planiranog novog projekta da Rab razvije turistički proizvod temeljen na navedenim vrstama kulturnih događanja kakvog u Hrvatskoj još nema.Izvodile bi se za početak već producirane i izvođene produkcije, a ubuduće možda i nove produkcije koje imaju svjetsku prepoznatljivost.

S tim u vezi u ponedjeljak 25. srpnja 2016. godine u sklopu dijela službenog protokola svečanog otvorenja Rabske Fjere održat će se prezentaciju ovog novog projekta u prostoru Sv. Ivana s početkom u 20.00 sati. 

Predstavnici Grada Raba, Turističke zajednice Grada Raba i inozemna partner firma predstavit će sadržaj i veličinu projekta te Musical koji se namjerava izvoditi u turističkoj sezoni 2017. godine.

Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments