Home Najave Relax Adria 2016 – Prvi specijalizirani sajam opreme za bazene, wellnesse, plaže i uređenje okoliša u Opatiji

Relax Adria 2016 – Prvi specijalizirani sajam opreme za bazene, wellnesse, plaže i uređenje okoliša u Opatiji

0
Relax Adria 2016 – Prvi specijalizirani sajam opreme za bazene, wellnesse, plaže i uređenje okoliša u Opatiji

Foto: RabDanas

Opatija i Kvarner po prvi su puta domaćini specijaliziranog sajma Relax Adria, na kojem će se naći kompletan izlagački program posvećen uređenju bazena, okoliša, plaža i ostalih vanjskih prostora, no i interijera.

Relax Adria predstavlt će najnovije trendove, modele bazena, gradnju po sistemu ključ u ruke, no i sredstva za održavanje bazenske vode, te mogućnosti finalnog uređenja bazena i pripadajućeg okoliša.

Rab danas oglas

Na sajmu nastupa više od 50 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Češke i Srbije koji će predstaviti najnovije trendove i proizvode. Kroz bogat izlagački program poseban je naglasak stavljen na bazene, te će se tako na Relax Adria predstaviti najnoviji trendovi, modeli bazena, gradnja po sistemu ključ u ruke, no i sredstva za održavanje bazenske vode, te mogućnosti finalnog uređenja bazena i pripadajućeg okoliša.

Osim bazena, izlagački program obuhvaća i hidromasažne bazene, saune, opremu za wellness, širok asortiman ležaljki, suncobrana, tendi i programa zaštite od sunca, keramiku, sanitarije, elemente za zabavu na plaži, sefove za plažu, stolove, stolice, program zaštite od sunca, sustave za parkirališta, roštilje, sklopive šankove te širok raspon alata, strojeva, usluga i uređaja za uređenje i održavanje okoliša.

Sajam Relax Adria će u Opatiji ponuditi i bogat popratni program predavanja i edukacija, koja će se održavati tijekom sva tri dana sajma, a koja se nadovezuju na izlagački program. Predavači su istaknuti stručnjaci iz prakse, koji će konkretnim temama i prmjerima dati još konretnije odgovore svim posjetiteljima vezano uz buduća ulaganja, osmišljavanja turističke ponude i promišljanja o budućem poslovanju.

Predavanja u sklopu sajma

Prvi dan sajma, u četvrtak 31.03. predavanja će obuhvatiti teme digitalnog marketinga u turizmu, uređenje i dizajn wellnessa s praktičnim primjerima, te iskustva iznajmljivača obiteljskog smještaja koji su izgradili bazen.

Drugi dan, sajma, u petak 01.04. glavna tema predavanja će biti EU fondovi, gdje će posjetitelji moći saznati kako koristititi EU fondove za financiranje razvoja turističkih objekata uz prezentaciju primjera koji su trenutno u realizaciji, nakon čega će se predstaviti kreditni programi HBOR-a i neke nove, inovativne poduzetničke ideje u turizmu.

Završni dan sajma je subota 02.04. kroz predavanja će biti riječi o tome kako postati bike friendly objekt. Ponovno ćemo u fokus staviti i wellnesse u malim obiteljskim hotelima i vilama, a posebno je zanimljivo i predavanje o oglašavanju i promociji na internetu za turističke objekte.

Relax Adria je nastavak uspješnog sajma HoReCa Adria koji je sredinom studenoga u organizaciji časopisa Turizam info održan na istome mjestu, no ovaj put naglasak je, sukladno upitima posjetitelja i turističkih djelatnika stavljen na sve ono što čini završnu fazu pred sezonu – uređenju okućnica, bazena, plaža i svih ostalih vanjskih prostora.

Detaljan program predavanja nalazi se na www.relaxadria.com u rubrici za posjetitelje.

Radno vrijeme sajma

  • Četvrtak 31.03. od 10 do 19 sati
  • Petak 01.04. od 10 do 19 sati
  • Subota 02.04. od 10 do 19 sati

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje uz prethodnu prijavu na www.relaxadria.com.

Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments