
Foto: SŠ Markantuna de Dominisa Rab
Učenici 3. razreda smjera konobar iz Srednje škole Markantuna de Dominisa Rab nedavno su, u pratnji strukovnog učitelja Marina Borića, posjetili Conte Nero gdje ih je dočekao vlasnik Josip Brna. Nakon ugodne dobrodošlice prepušteni su spretnim rukama glavnoga kuhara Marija Badurine.
Nakon obilaska restorana gledali su kako se priprema tradicionalna domaća tjestenina u kolutu sira Grana Padano težine čak 45 kilograma!
Pripremili su dva jela – svoje neizostavne pljukance s kozicama, pistacijama i žumanjcima te Carbonaru Conte Nero (špageti, guanciale, dehidrirana kapula, lješnjak i žumanjak).
“Zahvaljujemo se ekipi Conte Nera na ugodnome obilasku i izvrsnoj hrani!” poručili su iz SŠ Markantuna de Dominisa Rab.
Izvor i foto: SŠ Markantuna de Dominisa Rab