Home Aktualno Pogledajte kako je bilo na otvorenju nove trgovine Lobo Home

Pogledajte kako je bilo na otvorenju nove trgovine Lobo Home

0
Pogledajte kako je bilo na otvorenju nove trgovine Lobo Home

Foto: Hrvoje Hodak

Danas, 1. srpnja 2024. svoja je vrata kupcima otvorila nova trgovina Lobo Home, a rezanjem vrpce u 10:00 sati i simbolično je krenuo s radom ovaj novi poslovni objekt na adresi Palit 432a (pored hipermarketa Tommy).

Na gotovo 500 m2 prodajne površine nova trgovina Lobo Home svojim kupcima nudi veliki asortiman proizvoda na jednom mjestu, od bijele tehnike do instalacijskog materijala, od boja i lakova do alata. I sve to po vrlo povoljnim cijenama!

Rab danas oglas

“Našim kupcima želimo poručiti da ne trebaju ići nigdje drugdje. Ovdje imaju sve od bijele tehnike, keramike, rasvjete, klimatizacijskog i instalacijskog materijala, pa sve do boja, lakova i alata po povoljnim cijenama”, rekla nam je prigodom otvaranja Nikolina Dumenčić, voditeljica poslovnice.

Posebno je naglasila da pored širokog asortimana proizvoda Lobo Home nudi i uslugu montaže i instalacije, zahvaljujući uigranoj ekipu koja će taj posao odraditi na terenu.

“Imamo našu ekipu koja radi na terenu i instalira sve potrebne instalacije za kuću, od dizalica topline, klimatizacije, vodne instalacije, podnog grijanja i solarnih sistema. Dakle, cijeli komplet, od instalacije do dekoracije, kako i glasi naš slogan”, dodala je Nikolina Dumenčić.

Za sve je kupce Lobo Home na sam dan otvaranja pripremio posebne popuste za gotovinska plaćanja, uz prigodne poklone. Za glazbenu kulisu se (po)brinuo DJ koji je cijeli dan puštao muziku, a goste je dočekala zakuska i piće kojim su mogli nazdraviti otvorenju trgovine.

Radno vrijeme nove poslovnice  Lobo Home na adresi Palit 432a (pored hipermarketa Tommy) je od ponedjeljka do petka od 8-19 sati, subotom od 8-13 sati, dok nedjeljom i blagdanima trgovina ne radi.

I najvažnija informacija: Povodom otvorenja Lobo Home cijeli ovaj tjedan nudi 15% popusta na gotovinsko plaćanje, stoga iskoristite priliku i dođite pogledati ima li štogod i za Vas!

Kako je bilo na otvorenju nove trgovine Lobo Home pogledajte u našoj fotogaleriji niže.

Promo tekst
FOTO: Hrvoje Hodak

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime