Home Aktualno Još jedan sunčani vikend je pred nama, temperature će ići i do 25°C

Još jedan sunčani vikend je pred nama, temperature će ići i do 25°C

0
Još jedan sunčani vikend je pred nama, temperature će ići i do 25°C

Foto: Dražen Kasprek | Arhiva

Poput radnog tjedna koji polako završava, i vikend pred nama će Rabljanima i njihovim gostima donijeti obilje sunca, pa je to nova prilika da slobodno vrijeme što više provedu na otvorenom, u prirodi ili na moru.

Tijekom petka ćemo imati možda i najviše čistih sunčanih razdoblja, bez oblaka, a temperature će već od jutra biti blizu 20 stupnjeva Celzijusovih. Trend rasta žive u termometru će se nastaviti i tijekom dana do najviših 25°C. Dan će proći gotovo bez daška vjetra.

Rab danas oglas

Slično će biti i u subotu, s mogućnošću tek pokojeg oblaka, a i najviša dnevna temperatura identična kao i dan ranije – 25 stupnjeva Celzijusovih. Lagani i umjereni vjetra različitih smjerova tijekom dana olakšat će nam boravak na suncu.

U nedjelju će biti djelomice sunčano s oblačnim razdobljima, pa će to utjecati i na temperaturu koja tijekom dana neće prelaziti 22°C. Stoga vam savjetujemo da, ako možete, više iskoristite subotu nego nedjelju.

Više oblačnih razdoblja i niža temperatura u nedjelju uvod je u novi radni tjedan gdje bi već od utorka popodne moglo biti kiše, koja bi s prekidima mogla potrajati do petka. No precizniji prognostički modeli za sljedeći tjedan bit će dostupni tek u ponedjeljak.

Iskoristite lijepo i sunčano vrijeme za vikend za boravak na otvorenom…

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime