Home Aktualno Grad Rab i Veleučilište PAR u besplatne programe cjeloživotnog obrazovanja dodali još tri nova besplatna programa

Grad Rab i Veleučilište PAR u besplatne programe cjeloživotnog obrazovanja dodali još tri nova besplatna programa

0
Grad Rab i Veleučilište PAR u besplatne programe cjeloživotnog obrazovanja dodali još tri nova besplatna programa

Foto: Unsplash

Grad Rab u suradnji sa Veleučilištem PAR iz Rijeke poziva sve zainteresirane na nove BESPLATNE PROGRAME CJELOŽIVOTNOG OBRAZOVANJA

Nakon iskazanog velikog interesa za besplatni program cjeloživotnog obrazovanja „Izrada i provedba projekata financiranih iz EU fondova“ koji će se provesti na području grada Raba u suradnji Grada Raba i Veleučilišta PAR iz Rijeke, još jednom, pozivaju se svi zainteresirani na prijave za nova tri besplatna programa:

  • Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda
  • Mediteranska prehrana
  • Održivo upravljanje u ugostiteljstvu
Rab danas oglas

Nastavu je moguće pohađati online u realnom vremenu, a provode je predavači čija su znanja i iskustva usko vezana uz ovo područje. Vježbe i seminari održavaju se u specijaliziranim učionicama ili kod poslodavca.

Programi su u potpunosti financirani kroz odobreni vaučer Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, predviđeno trajanje programa je 3 mjeseca, a po završetku se izdaje uvjerenje koje se upisuje u e-radnu knjižicu. Vaučer predstavlja financijski instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih koji mogu koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života koje nisu u sustavu obrazovanja.

Molimo sve zainteresirane da se prijave pod naslovom obrazovanja za koje su se odlučili i dostave podatke (ime i prezime, mail adresa i telefon) na adresu e-pošte tajnica@grad-rab.com najkasnije do subote, 13. travnja 2024. godine.

Više detalja možete pronaći na poveznici: https://par.hr/cjelozivotno-obrazovanje/.

Izvor: Grad Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime