Home Aktualno FOTOGALERIJA | Rapski se mališani odlično zabavili na Trgu sv. Kristofora

FOTOGALERIJA | Rapski se mališani odlično zabavili na Trgu sv. Kristofora

0
FOTOGALERIJA | Rapski se mališani odlično zabavili na Trgu sv. Kristofora

Foto: M.K:

Dan uoči Uskrsa, u subotu prijepodne na Trgu sv. Kristofora, rapski su mališani mogli uživati u uskrsnom programu “Potraga za uskršnjom pisanicom”. Bilo je tu puno dobre zabave, oslikavanja lica, veseli mađioničarski show, a na kraju i potraga za pisanicom.

Uskršnji program na Rabu u subotu, 30. ožujka odvijao se na Trg sv. Kristofora pod nazivom “Potraga za uskršnjom pisanicom”.

Rab danas oglas

Rapske mališane i njihove roditelje u 10 sati na pozornci već čekao voditelj Domagoj odijeven u zeku, koji je uz puno zabave vodio izbor za najljepšu pisanicu.

FOTO: Rab Danas

Naime, djeca koja su se željela natjecati donijela su od kuće svoju sretnu pisanicu, pa se za sam izbor prijavilo više od 10-ak natjecatelja. Pisanice su predstavljene posebnom žiriju koji je odabrao tri najljepše pisanice, a njihove vlasnike prigodnim je poklonima nagradio voditelj.

FOTO: Rab Danas

Nakon toga na pozornicu je došao mađioničar Japa i pred zainteresiranom djecom izveo “punu šaku” trikova, a potom su se rapski mališani “razbježali” parkom u potrazi za uskršnjom pisanicom.

Cijelo vrijeme trajanja programa na Trg sv. Kristofora su bila i dva dugačka reda djece s roditeljima. U prvom su čekali oni koji su htjeli da im ljubazna Natalie oslika lice željenim motivima, a u drugom redu je Zlatko strpljivim mališanima izrađivao razne likove i stvari od dugoljastih tankih balona.

FOTO: Rab Danas

Kako je protekao program na Trgu sv. Kristofora pogledajte u fotogaleriji niže.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime