Home Aktualno Dvostruki uspjeh pionira NK Rab na gostovanju kod HNK Orijenta!

Dvostruki uspjeh pionira NK Rab na gostovanju kod HNK Orijenta!

0
Dvostruki uspjeh pionira NK Rab na gostovanju kod HNK Orijenta!

Foto: RabDanas

U zaostalim utakmicama 15. kola 1. ŽONL i mlađi i starijih pioniri Nogometnog kluba Rab slavili su na igralištu Robert Komen u Rijeci protiv svojih vršnjaka iz HNK Orijent 1919.

Planirani susreti obje selekcije pionira Nogometnog kluba Rab i HNK Orijent 1919. trebali su se igrati prije nešto više od dva tjedna, ali su odgođeni zbog loših vremenskih uvjeta. Novi termin odigravanja bio je u četvrtak, 28. ožujka.

Rab danas oglas

Stoga su jučer u 15:30 sati u zaostalom susretu 15. kola 1. ŽONL prvi na teren istrčali mlađi pioniri NK Rab i HNK Orijent 1919. Uspješni su na igralištu Robert Komen u Rijeci bili rapski nogometaši koji su slavili 2:1 (2:0).

FOTO: NK Rab

Gosti s Raba poveli su u 12. minuti, a strijelac je bio Leon Matovina, a njihovu prednost u 25. minuti povećao je Jakov Grgurić. Do kraja susreta domaćini su uspjeli samo smanjiti poraz pogotkom Mara Mustapića u 45. minuti.

Nakon njih u 17:00 sati su na istom travnjaku snage odmjerili stariji pioniri NK Raba i HNK Orijent 1919, a rezultat je bio gotovo identičan. Rapski nogometaši su slavili 2:0 (2:0), riješivši pitanje pobjednika već u prvom poluvremenu.

FOTO: NK Rab

Prvi gol za starije pionire NK Rab u 18. minuti zabio je Hugo Sander, a konačan rezultat u 27. minuti postavio je Luka Beg.

Čestitamo objema selekcijama pionira NK Rab na pobjedama!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime