Home Aktualno Pridružite se humanitarnoj akciji gostionice Dupin za Udrugu ”Pinokio” Rab

Pridružite se humanitarnoj akciji gostionice Dupin za Udrugu ”Pinokio” Rab

0
Pridružite se humanitarnoj akciji gostionice Dupin za Udrugu ”Pinokio” Rab

Foto: Facebook/ Dupin Gostionica

Gostionica Dupin na Rabu organizira humanitarnu akciju za pomoć Udruzi ”Pinokio Rab”. Akcija je započela 22. ožujka, a traje sve to 22. lipnja 2024.

Gostionica Dupin na Rabu postoji od 1996. godine, a vlasnik Perica Lupić je aktivan u njoj od 2011. godine. Ovoga mjeseca odlučio je pomoći Udruzi ”Pinokio” Rab i od svake prodane pizze u svom lokalu donirati udruzi po 1 €.

Rab danas oglas

Na upit o tome kako je došao na ideju o humanitarnoj akciji, Perica Lupić nam je rekao da je razmišljao na koji način pomoći i  doprinijeti onima kojima treba, pa je smislio humanitarnu akciju, nazvao u Udrugu ”Pinokio” Rab i dogovor je ‘pao’.

Udruga ”Pinokio” Rab je udruga roditelja djece sa invaliditetom i teškoćama u razvoju.

Cilj ove akcije je da se pomogne roditeljima udruge kojima je nerijetko potrebna svaka dodatna pomoć, ali i da se Rabljani, kao i svi koji se zateknu na otoku, upute u Gostionicu Dupin te uživaju u mirnoj proljetnoj predsezoni.

Akcija je započela 22. ožujka i traje samo nekoliko dana, ali su u gostionici Dupin zasad zadovoljni odazivom i ovim putem pozivaju sve da se odazovu akciji koja će potrajati do 22. lipnja 2024.

”Ovo je prva zajednička akcija, a ukoliko se pokaže kao uspješna, definitivno ćemo nastaviti pomagati s akcijama ove vrste”, rekao nam je vlasnik Perica Lupić.

Radno vrijeme Gostionice Dupin je svaki dan od 17.00 do 23.00, na adresi Kampor 413a, Rab. U ponudi, osim pizze, imaju i mesna te riblja jela, kao i tjestenine te rižota.

Pridružite se i vi!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime