Home Aktualno Počinju upisi u vrtić i program predškole u DV Pahuljica za pedagošku godinu 2024./2025.

Počinju upisi u vrtić i program predškole u DV Pahuljica za pedagošku godinu 2024./2025.

0
Počinju upisi u vrtić i program predškole u DV Pahuljica za pedagošku godinu 2024./2025.

U razdoblju od 30. ožujka do 10. travnja do 12 sati provodit će se upisi u Dječji vrtić ”Pahuljica” za pedagošku godinu 2024./2025.

Upisi se provode isključivo elektronski, putem web aplikacije e-Upisi koja je dio e-usluga portala e-Građani. Predaja zahtjeva nakon isteka upisnog roka redovitih upisa neće biti moguća.

Rab danas oglas

U periodu od 12. travnja do 25. travnja 2024. predviđena je obrada i evaluacija zahtjeva te će početkom svibnja biti objavljeni rezultati upisa.

U navedenim periodima roditelji će putem aplikacije e-Građani imati uvid u status predanog zahtjeva. Za korištenje web aplikacije potrebni su pristup internetu i važeća vjerodajnica za pristupanje sustavu e-Građani. Poveznica za pristup e-upisima je https://vrtici.e-upisi.hr/.

U iznimnim slučajevima, ukoliko roditelj nema mogućnost ili pristup sustavu e-Građani, može se javiti u vrtić kako bi zajedno s administratorom podnio zahtjev za upis, uz prethodnu najavu i dogovor za termin.

FOTO: Dječji vrtić Pahuljica

Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta potrebno je obavezno pročitati sve upute koje će biti dostupne na web stranici vrtića.

Dokumenti potrebni za ostvarivanje bodova povlače se iz sustava e-Građani pri predaji zahtjeva za upis. U slučaju da neki od dokumenata ne postoje u sustavu e-Građani, roditelji ih može učitati prilikom predaje zahtjeva (npr. kopija cijepnog kartona, rješenje o dječjem doplatku). Popis dokumentacije potrebne za upis, kao i način bodovanja, roditelji mogu pročitati na web stranici vrtića (www.dvp.hr).

Za eventualna pitanja roditelji se mogu obratiti na: djecji.vrtic.pahuljica@inet.hr ili 051/724-224.

UPISI U PROGRAM PREDŠKOLE U 2024./2025.

Pozivaju se roditelji čija će djeca u pedagoškoj godini 2024./2025. biti u godini pred polazak u školu, a ne pohađaju redovni program Dječjeg vrtića “Pahuljica” da popune Zahtjev za upis djece u Program predškole u Dječjem vrtiću “Pahuljica” u pedagoškoj godini 2024./2025. na sljedećoj poveznici:
https://forms.gle/QyTiz1zkBbZ2yrzG7

Uz popunjeni zahtjev roditelji su dužni predati sljedeću dokumentaciju:
• Rodni list djeteta ili izvadak iz matice rođenih
• Osobne iskaznice oba roditelja ili potvrde o prebivalištu
• Iskaznica imunizacije djeteta
• Zdravstvena iskaznica djeteta
Sva se dokumentacija predaje elektroničkim putem, učitavanjem u obrascu na za to predviđenom mjestu.

PREDAJA ZAHTJEVA ZA NASTAVAK KORIŠTENJA REDOVNOG PROGRAMA DJEČJEG VRTIĆA “PAHULJICA” ZA PEDAGOŠKU GODINU 2024./2025.

Roditelji čija su djeca već upisana u Dječji vrtić “Pahuljica”, a žele nastaviti koristiti usluge u pedagoškoj godini 2024./2025. trebaju popuniti Zahtjev za nastavak korištenja redovnog programa Dječjeg vrtića “Pahuljica” za pedagošku godinu 2024./2025. na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/Fh2QEKNzZYfQR5857 u periodu od 30. ožujka do 10. travnja 2024.

Uz popunjeni zahtjev roditelji predaju presliku iskaznice imunizacije djeteta, elektroničkim putem, odnosno učitavanjem dokumenta na za to predviđenom mjestu u obrascu.

Izvor: Dječji vrtić Pahuljica

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime