Home Aktualno Učenice rukometašice OŠ Ivana Rabljanina Rab izborile završnicu Državnog školskog natjecanja!

Učenice rukometašice OŠ Ivana Rabljanina Rab izborile završnicu Državnog školskog natjecanja!

0
Učenice rukometašice OŠ Ivana Rabljanina Rab izborile završnicu Državnog školskog natjecanja!

Foto: OŠ Ivana Rabljanina Rab

Učenice rukometašice sedmih i osmih razreda OŠ Ivana Rabljanina Rab osvojile su prvo mjesto u Primorsko-goranskoj županiji i plasirale se na završnicu Državnog školskog natjecanja koje će se održati od 15. do 17. travnja u Poreču!

Ekipa ŠSD Kristofor OŠ Ivana Rabljanina Rab u sastavu Augustina Banić, Franka Dumičić, Lana Pahljina, Tonka Debelić, Tania Miletić, Ana Boban, Blanka Kordić, Ela Tomičić, Marina Guščić, Dora Vidas, Gabriela Drdić, Antonia Gebauer i Leona Šćerbe, te u pratnji trenera Marina Ribarića i učiteljice TZK Manuele Halović, krenula je u ponedjeljak, 18. ožujka 2024. na završnicu Županijskog prvenstva koje se održavalo u dvorani 3. Maj u Rijeci.

Rab danas oglas

Na natjecanju su sudjelovale tri najbolje školske ekipe iz Županije: Delfin iz Novog Vinodolskog, Kantrida iz Rijeke i ŠSD Kristofor sa Raba.

Prvu utakmicu na županijsko završnici odigrale su ekipe Kantrida i Delfin, u kojoj je Delfin pobijedio sa sedam golova razlike. U drugoj utakmici snage su odmjerile ekipe Kantrida i ŠSD Kristofor, a bolje su bile rapske rukometašice koje su slavilie sa 9 golova razlike.

To je u konačnici bilo presudno za odlazak na završnicu Državnog školskog natjecanja jer je ŠSD Kristofor u srazu s ekipom Delfina odigrao neriješeno 13:13 pa je za osvajanje prvog mjesta u Županiji presudila gol-razlika iz prve utakmice.

Čestitamo učenicama rukometašicama sedmih i osmih razreda OŠ Ivana Rabljanina Rab i želimo im puno uspjeha na završnici Državnog školskog natjecanja u Poreču!

Izvor: Osnovna škola Ivana Rabljanina Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime