Home Informacije Obilježavanje Svjetskog dana voda na Rabu pod geslo “Voda i mir”

Obilježavanje Svjetskog dana voda na Rabu pod geslo “Voda i mir”

0
Obilježavanje Svjetskog dana voda na Rabu pod geslo “Voda i mir”

Foto: RabDanas

Ove godine, kao i prethodnih, Vrelo d.o.o. u suradnji sa Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Dječjim vrtićem Pahuljica, Osnovnom školom Ivana Rabljanina  i Srednjom školom Markantuna de Dominisa obilježava Svjetski dan voda 22. ožujka.

Taj međunarodni dan obilježava se radionicama u laboratoriju za ispitivanje voda Mlinica, posjetom izvorištu voda, lutkarskom predstavom, predavanjima o higijeni vode, crtanjem i izlaganjem likovnih radova na temu voda.

Rab danas oglas

Ove godine, u suradnji sa Hrvatskom udrugom stanara i suvlasnika zgrada i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ, tvrtka Vrelo d.o.o. je izradila brošuru u kojoj su svojim potrošačima dali osnovne informacije o djelatnostima Vrela d.o.o. koje često zanimaju naše  potrošače.

Navedene informacije možete pročitati u ovim člancima (kliknite na plavi link):

Saznajte sve o vodoopskrbi na Rabu i djelatnostima tvrtke VRELO d.o.o. kao javnog isporučitelja vodnih usluga

Pročitajte kako Vrelo d.o.o. upravlja sustavom javne odvodnje te pruža uslugu odvodnje otpadnih voda

Sadržaj brošure i sve  podatke o isporučitelju vode, obradi i dezinfekciji vode, kvaliteti vode, rizicima i utjecaju na zdravlje ljudi možete pronaći na  internetskoj stranici javnog isporučitelja Vrelo d.o.o. www.vrelo.hr, ili u PDF dokumentu OVDJE, kao i na internetskoj stranici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo  https://zzjzpgz.hr/

Ako čitav svijet izgori ostati će samo voda i u njoj će biti klica novoga života …

Cilj djelovanja Vrela d.o.o. je posebna zainteresiranost za očuvanje svih izvorišta vode na otoku Rabu namijenjenih javnoj vodoopskrbi kao i daljnje unaprjeđenje javne vodoopskrbe i javne odvodnje na održiv i ekološki prihvatljiv način. Izgradnja sustava odvodnje otpadnih voda s pripadajućim uređajima za pročišćavanje otpadnih voda i daljnjim razvojem i ulaganjima u isto znači očuvanje i zaštitu okoliša.

Izvor: Vrelo d.o.o.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime