Home Informacije POLOŽI MATURU | maXtura i Rab Danas daruju ti besplatne pripreme!

POLOŽI MATURU | maXtura i Rab Danas daruju ti besplatne pripreme!

0
POLOŽI MATURU | maXtura i Rab Danas daruju ti besplatne pripreme!

Foto: Promo fotografija

Početak drugoga polugodišta vrijeme je kada maturanti intenzivno počinju razmišljati o državnoj maturi i pripremama. U suradnji s portalom Rab Danas, maXtura organizira posebnu akciju priprema za maturu 1+1 predmet gratis!

Kako uspješno položiti maturu? Odgovor dolazi iz Profil Kletta, a ime mu je maXtura – jedinstven program digitalnih priprema za maturu koje, uz online i nastavu uživo, jedine nude i snimke predavanja za neograničeno pregledavanje i ponavljanje.

Rab danas oglas

Nastavu drže vrhunski predavači, i to točno prema onome što traže ispiti na maturi. Proces pripreme je interaktivan i svaki je predavač na raspolaganju za pitanja ili nejasnoće.

Kako bismo maturantima i njihovim roditeljima olakšali, Rab Danas uz jedan upisani predmet, drugi daruje gratis!

Uz svaki upisani predmet do 25. 3., možeš odabrati još jedan po svom izboru. Sve što trebaš napraviti jest u upisnici odabrati svoje predmete te u polje za promokod upisati: RABDANAS.

Sljedeće pripreme počinju 28. 3., što je idealno vrijeme za pripremu dvaju ili više predmeta po izboru u najvećoj satnici na tržištu!

S obzirom na to da se pripreme održavaju online, maXturini polaznici dolaze iz više od 300 mjesta diljem Hrvatske i BiH. Ovo je prilika da svi maturanti imaju jednake mogućnosti za najbolji oblik priprema. Dokaz tome jest i činjenica da su svi redoviti polaznici upisali jedan od svoja prva tri izbora fakulteta, a njih 95 % preporučilo bi je drugima.

Ukratko, maXtura se pobrinula da prođeš maturu uspješno i bez stresa te da ti bude zanimljivo, korisno i zabavno tijekom samog procesa. Pridruži se i ti! 😊

Izvor: Sponzorirana objava

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime