Home Servisne informacije Integralni hotel “Ville Arbia” u potrazi za novim članom tima

Integralni hotel “Ville Arbia” u potrazi za novim članom tima

0
Integralni hotel “Ville Arbia” u potrazi za novim članom tima

Foto: RabDanas

“Ville Arbia” na otoku Rabu u potrazi je novom osobom koja bi radila u tom integralnom hotelu. Početak rada je planiran za svibanj 2024., a ponuđena plaća se kreće u rasponu od 1.300 € do 1.600 € neto.

U opisu poslova novog člana tima, ovisno o dogovoru i što je koji dan od poslova potrebno obaviti, bilo bi održavanje čistoće apartmana, soba i okućnice; pranje i glačanje rublja; prijava gostiju u smještaj, upisivanje i izmjena rezervacija, naplata računa.

Rab danas oglas

Rad bi se odvijao u smjenama, šest dana u tjednu, ukupno 40 sati tjedno, uz jedan slobodan dan. Za obavljanje poslova na recepciji potrebno je znanje barem engleskog jezika i poznavanje rada na računalu. Po potrebi osiguran je smještaj i obrok.

Mogućnost zaposlenja na učenički ili studentski ugovor ili ugovor na određeno. U slučaju uspješne suradnje moguće je zaposlenje kao stalni sezonac.

Početak rada bi bio u svibanj 2024. godine, a plaća bi se kretala u rasponu od 1.300 € do 1.600 € neto, dok bi studentska satnica bila 7,50 € (nedjelja ili praznik 11,25 €).

“Ville Arbia” moli sve zainteresirane za posao da svoje životopis pošalju e-mailom na adresu: markel@markel.hr.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime